home
contact
links
sitemap
Lef Stadsdynamicaprojectenpublicatiesnieuwsopdrachtgevers


7 mei 11.00 u start 'Once in a Blue Moon' Zaalkerk Budel

datum bericht: 21-04-2017
       

Op uitnodiging van het AZC Cranendonck (COA) start Jan Doms op zondagochtend 7 mei om 11.00 u een nieuwe programmareeks onder de titel 'Once in a Blue Moon'. Dit prograam vindt elke eerste zondag van de maand plaats behoudens in de zomervakantie. De eerste hoofdgast is de Japanse zangeres Yuka Kawabe. Daarnaast treden Martin Peulen en Ernst Bonis op.Jan Doms stopte na 10 jaar met het programmeren en presenteren van het programma ZONDAGKUNST in Hilvaria Studio's.

 

Nu volgt er een nieuwe uitdaging in de vorm van de programmaserie Once in a Blue Moon. Hij opent daarmee een venster op de wereld van kunst en cultuur om een verbinding te leggen tussen de woon- en werkgemeenschap van het AZC Cranendonck en de lokale en bovenlokale omgeving.

 

De eerste hoofdgast Yuka Kawabe zingt liederen uit haar wereldomvattend repertoire.

Martin Peulen toont zijn kunstenaarsboeken die o.a. zijn opgenomen in de collecytie van het Victoria en Abert Museum in Londen.

Ernst Bonis, een van de nestors van de elektronische muziek, brengt muziekstukken ten gehore uit zijn uitgebreide muziekcollectie en vertelt daarover. 

 

Het programma is voor iedereen die belang stelt in grensoverschrijdende kunst en cultuur.

De entree bedraagt EURO 5.

Aanmelden kan via jandoms@lefdynamics.nl of M 0031 (0)6 53535536Download: Blue Moon Newsletter 01 Yuka Kawabe.pdf

 

 

« terug

 

disclaimerverstuur een tiptop of page