home
contact
links
sitemap
Lef Stadsdynamicaprojectenpublicatiesnieuwsopdrachtgevers


Tanzen auf dem Malerwanderweg - Dutch Design Week 2017

datum bericht: 20-06-2017
       

De nieuwe multi-disciplinaire dansvoorstelling van Jan Doms 'Tanzen auf dem Malerwanderweg' is op 24 oktober in de grote zaal van het Parktheater Eindhoven te zien als onderdeel van de Dutch Design Week 2017.  

In de foyers van het Parktheater is tijdens de DDW tevens een uitgebreide tentoonstelling te zien over de totstandkoming van deze voorstelling en een overzicht van het oeuvre van Jan Doms.Jan Doms schreeft het libretto van deze voorstelling en ontwierp het spectaculaire toneelbeeld met een bewegende glazen schijf (diameter 8 meter) in het hart daarvan. Hij tekent tevens voor de regie.

 

Aan deze voorstelling werken mee: Ulrike Doszmann (dans); Evelien van den Broek (composities, stem en elektronica); het gelegenheidstrio Wout Kemkens (composities, stem en gitaar), Ries Doms (drums) en Jarno van Es (toetsen); Wiersma & Smeets (licht animatie en projectie); Ernst Bonis en Joris Bonis (composities en elektronica); Juiane Schreiber (kostumering).

 

De voorstelling wordt ondersteund door het investeringsfonds voor cultuur Brabant C, de Cultuur Alliantie Tilburg en de Nederlandse Ambassade Berlijn (toursupport Duitsland) en de bedrijven Saint-Gobain Glassolutions, De Cromvoirtse, 360 Glas, Buitink Technology, Bazelmans AVR, Smurfit Kappa, TextielLab Tilburg, e.a.

 

Wie meer wil weten: www.malerwanderweg.eu en www.ddw.nlDownload: pers tent Tanzen Park Theater.pdf

 

 

« terug

 

disclaimerverstuur een tiptop of page